Kick-off

Tijdens de jaarlijkse kick-off bijeenkomst licht het bestuur van Stichting Metropool Regio Zwolle het thema van het Regio Zwolle Congres nader toe en presenteert zij het programma van het congres. Dat gebeurt altijd in samenwerking met een gastgemeente: dit jaar de gemeente Elburg.

Op donderdag 1 oktober 2020 vindt de kick-off van het Regio Zwolle Congres 2020 plaats, dit jaar in Hanzestad Elburg. Stichting Metropool Regio Zwolle en de Gemeente Elburg nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomst. We zijn te gast bij de internationaal opererende yachtbroker Elburg Yachting aan de pittoreske haven van Elburg.

Tijdens deze bijeenkomst lichten we een tipje van de sluier op over de uitkomsten van de Regio Zwolle Monitor. Ook het thema van het aanstaande Regio Zwolle Congres ‘Verbinding door de generaties heen’ wordt toegelicht. Tenslotte nemen twee leden van de vakjury ons mee in het proces rondom de verkiezingen voor Ondernemer van het Jaar en Starter van het Jaar.

Onze gastheer Elburg Yachting is gespecialiseerd in de verkoop van luxe motorjachten. Het bedrijf is onlangs uitgebreid met een volledig uitgeruste reparatie- en onderhoudswerf. Op de locatie in Elburg liggen permanent zo’n 150 motorjachten klaar voor een nieuwe eigenaar. Vanuit de hele wereld weet men Elburg te vinden voor de aan- en verkoop van jachten in dit hoge segment. Het team van Elburg Yachting geeft die middag graag een kijkje in het bedrijf. U kunt tijdens de borrel een rondleiding volgen op dit 5 hectare grote terrein.

De jaarlijkse kick-off bijeenkomst van het Regio Zwolle Congres wordt georganiseerd voor alle partners van Stichting Metropool Regio Zwolle en voor de ondernemers uit de gastgemeente: dit jaar de gemeente Elburg.

Ook partner worden?
Stuur bestuurslid Ronald Knoll een mail voor meer informatie op info@regiozwollecongres.nl


In 2019 vond de kick-off van het Regio Zwolle Congres plaats op Urk, waarvan hieronder de aftermovie te bekijken is:

Programma

15.30 uur
Ontvangst
16.00 uur
Welkom

Ondernemen in Elburg –
Henk Wessel, wethouder Economie gemeente Elburg

Regio Zwolle Congres 2020 –
Marnix van Daal, voorzitter Stichting Metropool Regio Zwolle

Wycher Bakker (lid vakjury, Ondernemer van het jaar 2019) vertelt hoe het is om verkozen te worden tot Ondernemer van het Jaar en Lisa Heethaar (vakjury) licht het verkiezingsproces nader toe.

Elburg Yachting & Jachtcenter Elburg –
Rob den Dulk & Joost van Raaij
17.00 uur
Afsluiting, uitnodiging voor borrel en rondleiding

Datum & locatie
Datum
Donderdag 1 oktober 2020
Locatie
Elburg Yachting, J.P. Broekhovenstraat 37, 8081 HB Elburg
Gemeente Elburg
Elburg Yachting

Meld u snel aan

Velden met een * zijn verplicht.