Kick-off

Tijdens de jaarlijkse kick-off bijeenkomst lichtte het bestuur van de Stichting Metropool Regio Zwolle het thema van het Regio Zwolle Congres nader toe en presenteerde zij het programma van het congres. Dat gebeurt altijd in samenwerking met een gastgemeente: dit jaar de gemeente Urk.

De genomineerden voor Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2019 werden bekendgemaakt. U kunt stemmen op uw favoriet tot 11 december! Tijdens deze bijeenkomst werd de voorzittershamer officieel overgedragen. Pierre Satink blijft dit jaar nog wel als bestuurslid betrokken voor een geleidelijke overdracht. Het congres op 12 december 2019 is dan zijn laatste als bestuurslid. De kick-off meeting was op 17 oktober op Urk.

 

Bekijk hier de foto’s van de kick-off >

 

Work Maritime, Think Urk

Gemeente Urk presenteert zich als de Regionale Maritieme Hotspot. Cluster Urk Maritime geeft hieraan internationale allure, met de slogan Work Maritime, Think Urk. Er was tijdens de bijeenkomst bijzondere aandacht voor innovatie, samenwerking en ondernemerschap. Waar liggen kansen voor de Regio Zwolle en specifiek de gemeente Urk? Hoe draagt dit bij aan versterking van de economie? Het motto van het komende Regio Zwolle Congres sluit hier goed op aan: ‘Blijf in business’.