Aanmelden Kick-off

Ieder jaar licht het bestuur van de Stichting Metropoolregio Zwolle het thema van het Regio Zwolle Congres toe. In samenwerking met een gastgemeente presenteert zij, het programma tijdens een kick -off bijeenkomst. Dit jaar staat gastgemeente Urk centraal.

Graag nodigen wij u uit voor deze zogenaamde kick-off bijeenkomst op donderdag 17 oktober 2019. Tijdens dit evenement wordt het thema van het Regio Zwolle Congres toegelicht, maar staat vooral de gastgemeente centraal. Dit keer het prachtige en ondernemende Urk.

Work Maritime, Think Urk

Gemeente Urk presenteert zich als de Regionale Maritieme Hotspot. Cluster Urk Maritime geeft hieraan internationale allure, met de slogan Work Maritime, Think Urk. Er is tijdens de bijeenkomst, waarvoor u van harte uitgenodigd bent, bijzondere aandacht voor innovatie, samenwerking en ondernemerschap. Waar liggen kansen voor de Regio Zwolle en specifiek de gemeente Urk? Hoe draagt dit bij aan versterking van de economie? Het motto van het komende Regio Zwolle Congres sluit hier goed op aan: ‘Blijf in business’.

Programma

15.30 uur
Inloop
16.00 uur
Welkom door de burgemeester van Gemeente Urk
- Introductie Stichting Metropool Regio Zwolle en toelichting op
programma Regio Zwolle Congres 2019 door voorzitter Pierre Satink
- Bekendmaking genomineerde ondernemers en starters van het jaar
- Presentatie VCU en Urk Maritime
- Presentatie Gemeente Urk
- Afsluiting plenaire gedeelte door wethouder Economische Zaken
- Afsluiting plenaire programma
17.30 uur
Netwerkborrel
Aansluitend vindt vanaf 19.00 uur de ledenvergadering Bedrijvenkring Urk (BKU) plaats. U bent hier vanzelfsprekend van harte welkom.

Graag ontvangen wij voor 3 oktober uw reactie.
Datum & locatie
Datum
Donderdag 17 oktober 2019
Locatie
VCU (Visserij Coöperatie Urk), Vliestroom 18, 8321 EG Urk

Meld je snel aan

Velden met een * zijn verplicht.