Kom samen in beweging

image

2018 is het jaar dat we met elkaar in beweging komen en aandacht vragen voor drie belangrijke thema's in de Regio Zwolle: Onderwijs, Vitale Regio en Technologische Innovatie. Heb je hart voor een van deze thema’s en durf je je functionele jas uit te doen?  De gemeente Zwolle is al goed vertegenwoordigd, maar woon je in een van de andere 19 gemeenten. Dan nodigen we je van harte uit om je in te schrijven voor een van de drie expeditie teams op donderdag 25 januari. Meld je aan via: info@regiozwollecongres.nl 

De thema's
Onderwijs
Hier gaat het vooral om leven lang leren, goed onderwijs bieden (MBO/HBO/Universiteit) maar ook om de jongeren die in de regio Zwolle wonen de mogelijkheid te bieden om in deze regio te blijven. Samenwerking met het bedrijfsleven is hierbij essentieel.

Wonen, werken en vrije tijd
Een vitaal leefklimaat staat voor alles wat inwoners nodig hebben en wensen. Wonen, werken en vrije tijd. In de regio alles kunnen vinden wat je nodig hebt. Belangrijk om de vitaliteit continue te houden is dat jongeren die in de regio zijn opgegroeid hier ook graag willen blijven wonen. Onszelf op de kaart zetten, laten zien waar we goed in zijn en dat uitdragen is een onlosmakelijk onderdeel hiervan.

Technologie
Hoe zorgen we ervoor dat de regio Zwolle technologisch innovatief blijft? Hoe krijgen en behouden we de vestiging van innovatieve bedrijven? Belangrijke vraagstukken die in de dialoog naar boven komen om de vitaliteit van de regio te blijven versterken.

Programma:
Donderdag 25 januari
17:15 ontvangst met een pastabuffet*
18:15 start plenaire gedeelte
19:00 aan de slag met de 3 thema's
20:45 afronding + borrel

Locatie:
De Fabriek, Koninginnenplein 2, Dalfsen
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij het nabij gelegen gemeentehuis.

Aanmelden:
Wij gaan er vanuit dat 25 januari reeds in je agenda staat maar ontvangen graag je definitieve aanmelding. Wil je deelnemen, laat het ons weten via: info@regiozwollecongres.nl

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen wil je dit dan ook laten weten via info@regiozwollecongres.nl.