Programma Robot

Regio Zwolle Congres

Arbeidsmarkt
2030

Met het nieuwe thema ARBEIDSMARKT 2030 geeft Stichting Metropool Regio Zwolle een signaal af dat de toekomstige situatie op de arbeidsmarkt een belangrijke indicator gaat worden voor de economische groei in de Regio Zwolle.

Onderstaand het vollledige programma. De dagvoorzitter van het congres is wederom Jort Kelder.

Programma 14 december 2017

Barbara Baarsma

Barbara Baarsma is hoogleraar marktwerking en mededingingseconomie aan de Universiteit van Amsterdam en Kroonlid bij de Sociaal Economische Raad (SER). Ook is zij lid van de Monitoringcommissie Corporate Governance. Verder is Barbara lid van de Jury Nationaal Icoon en de Raad van Advies DNB Academie. Ook is zij directeur Kennisontwikkeling bij de Rabobank en eindverantwoordelijk voor RaboResearch.

Van feiten naar beweging | Regio Zwolle Congres

De regio Zwolle monitor wordt ieder jaar gepresenteerd op het Regio Zwolle Congres. Meer dan 750 bestuurders en ondernemers zijn hier aanwezig. Het doel is om dit jaar niet alleen de monitor te presenteren maar ook met elkaar in beweging te komen en eigenaarschap te zoeken voor de kansen en uitdagingen in de regio.

Dinsdag 10 oktober vond de regio brede Dialoog plaats. Ruim 100 deelnemers uit de 20 gemeenten gingen op het provinciehuis met elkaar in gesprek over de kansen en uitdagingen van de Regio Zwolle.
De samenvatting van deze dialoog sessie wordt half november verwacht. 

Ruben van Zwieten

Ruben van Zwieten is Predikant en oprichter van De Nieuwe Poort op de Zuidas in Amsterdam en aan het Weena in Rotterdam, huizen voor ontmoeting en inspiratie. Hij is adviseur van het bestuur van de Goldschmeding Foundation, lid van het bestuur van het VUmc Fonds en voormalig lid van de Monitoring Commissie Code Banken. Door NRC en de Volkskrant is hij uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke mensen voor de toekomst.

Winnaars 2016

Tijdens het Regio Zwolle Congres op donderdag wordt de Ondernemer en Starter van het jaar Regio Zwolle bekendgemaakt. De vakjury (2/3 stemmen) en de congresbezoekers (1/3 stemmen) bepalen welke ondernemers de prijzen gaan winnen. De verkiezing is een initiatief van VNO-NCW regio Zwolle, MKB regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle.

Locatie

Ook dit jaar vindt het congres weer plaats in Theater De Spiegel in Zwolle.

Parkeren

In de nabijheid van Theater De Spiegel ligt parkeerdek Noordereiland. U kunt ook parkeren in parkeergarage Diezerpoort. Vanaf deze parkeergarage is Theater De Spiegel te bereiken via de loopbrug.

Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Robot head