Regio Zwolle Congres

Technologisering
als kans

Voortbordurend op het thema van vorig jaar, Arbeidsmarkt 2030, staat het Regio Zwolle Congres van 2018 in het teken van de maatschappelijke gevolgen van technologische ontwikkelingen.

Wat kunt u verwachten van het Regio Zwolle Congres?

Het Regio Zwolle Congres heeft wederom Jort Kelder aan zich weten te verbinden als dagvoorzitter. Tijdens de bijeenkomst komen Frits van Hout en Ferenc van Damme aan het woord als keynote-sprekers. Frits van Hout is werkzaam als Chief Strategy Officer bij ASML, een in Veldhoven gevestigd hightechbedrijf dat de belangrijkste leverancier is van machines voor de halfgeleiderindustrie. Ferenc van Damme is communicatiestrateeg en beleidsontwikkelaar ‘Participatie & Communicatie’ bij de provincie Overijssel. Daarnaast is er ook dit jaar weer aandacht voor de Regio Zwolle Monitor waarin met behulp van cijfers en statistieken de economische ontwikkeling van de Regio Zwolle in kaart gebracht wordt. Ook de prijzen voor de Ondernemer van het Jaar en Starter van het Jaar mogen natuurlijk niet ontbreken.

 

Locatie

Ook dit jaar vindt het congres weer plaats in Theater De Spiegel in Zwolle.

Parkeren

In de nabijheid van Theater De Spiegel ligt parkeerdek Noordereiland. U kunt ook parkeren in parkeergarage Diezerpoort. Vanaf deze parkeergarage is Theater De Spiegel te bereiken via de loopbrug.

Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle