Samenwerking Stichting Metropool Regio Zwolle en Rabobank verlengd

image

Stichting Metropool Regio Zwolle en Rabobank verlengen de samenwerking voor nog eens drie jaar om de economische groei, samenwerking en verbinding in de regio Zwolle gezamenlijk te ondersteunen. De hernieuwde overeenkomst werd afgelopen week ondertekend door Alexander van de Koevering (directeur Rabobank IJsseldelta) en Pierre Satink (voorzitter Stichting Metropool Regio Zwolle).

De partners van de Stichting Metropool Regio Zwolle zijn nauw betrokken om de regio krachtig op de kaart te zetten en werken mee aan de verbinding tussen ondernemers, overheid, onderwijs en onderzoek. Met het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst kan nu gezamenlijk verder worden gebouwd aan het duurzaam stimuleren van een krachtige regionale economie.

De stichting is initiatiefnemer van de Regio Zwolle Monitor en eindverantwoordelijk voor de inhoud en het jaarlijks uitgeven van de monitor die gaat over de sociaal- en ruimtelijk-economische ontwikkeling van de regio. Daarnaast neemt de stichting ieder jaar de inhoud en de organisatie van het Regio Zwolle Congres op zich.

 

Foto vlnr: Alexander van de Koevering (directeur Rabobank IJsseldelta), Pierre Satink (voorzitter Stichting Metropool Regio Zwolle), Mirjam Kerkdijk (directeur Particulieren Rabobank IJsseldelta), Willianne van Boven (marketing & communicatie Rabobank IJsseldelta, lid van werkgroep Regio Zwolle Congres), Jasper Vrieling en Marnix van Daal (beide bestuursleden Stichting Metropool Regio Zwolle).